LISSO - Profi-toimistotuoli

Ei varastossa
SKU
stamm_LISSO_PU
 • Portaaton istuimen korkeussäätö erityissuurella istuinkorkeudella
 • Kaikki osat yhtenäisen mustia
 • Ergonominen selkänoja, jossa runsaasti tikattu hartia-alue
 • Lukittava keinumekanismi rentoon nojaamiseen taakse

LISSO - tyylikkään mattamusta toimistotuoliklassikko!

Ammattikäyttöön tarkoitettu toimistotuoli LISSO sopii modernin yhtenäisen mattamustan muotoilunsa ansiosta täydellisesti mihin tahansa toimistotilaan. Absoluuttinen klassikko, jossa on mukavan napakka pehmuste ja kaunis päällinen kestävästi tuotettua keinonahkaa. Erityisen korkean istumakorkeuden ansiosta ihanteellinen kaikille, joiden tavoitteet ovat korkealla! Nauti töitä tehdessäsi hartioiden lisätuella varustetun ergonomisen selkänojan tarjoamasta mukavuudesta ja nojaudu välillä rennosti taakse.

 • Tyylikäs musta toimistotuoli, jossa istumakorkeus on säädettävissä erityisen korkealle
 • Istuinpinta ja selkänoja on pehmustettu mukavan napakasti. Selkänojan keinonahkapäällinen on jaettu kauniilla koristeompeleella notkoselän ja hartioiden alueeseen
 • Kauniisti muotoillut ja tukevat käsinojat mustaa muovia
 • Materiaali kestävää tuotantoa - pintamateriaali PU peittää kierrätetyistä aidoista nahkakuiduista koostuvaa laadukasta tukikerrosta
 • Keinumekanismi - mekanismi tai vastus taakse nojattaessa voidaan istuimen avulla olevan kääntönupin avulla mukauttaa yksilöllisesti käyttäjän painoon, ja se on lukittavissa pystyasentoon.
 • Kauniisti muotoiltu ja tukeva muovinen jalkaristikko, musta
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 64
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Käsinojien korkeus cm 17
Korkeus cm 116.0
Käyttäjän kokoalue cm 160 - 200
Nojien korkeussäätö cm 77
Istuimen korkeussäätö cm 49 - 59
Istuimen syvyyden säätö cm 48
Mitat (K x L x S) cm 116.0 x 63.0 x 66.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas Pinta: 100 % polyuretaania / Täytemateriaali: 100 % nahkakuitua
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 110
Leveys 63.0
Tuotteen paino 13.7
Istuinleveys 50
Syvyys 66.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.