Koulun alkuun - Nyt 15%* alennus KAIKISTA hjh OFFICE lasten tuoleista ja pöydistä kuponkikoodilla HJH15KIDS !
*Käytetään vain hjh OFFICE -tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 08.04. - 21.04.2024.

PROMOTER II - Pelituoli

Alkaen 228,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_PROMOTER_II_STOFF
  • Selkänojan kulma lukittavissa portaattomasti 180°:seen asti
  • Sisältää varusteita: päätuen pehmuste ja notkoselkätyyny tuomassa lisämukavuutta
  • Erityisen hyvin rasitusta ja kulutusta kestävä kangaspäällinen, kaksivärinen
  • Kauniisti muotoiltu muovinen jalkaristikko, musta

PROMOTER II - eläimellisen siisti pelituoli!

Tyylikäs pyörivä PROMOTER II-tuoli saa jokaisen pelaajan sydämen lyömään kovempaa. Istuimen ja selkänojan pehmustetut sivuosat antavat pitoa ja huolehtivat istumisen mukavuudesta kuten urheiluautossa. Erityinen katseenvangitsija ovat luonnollisesti provosoivat häränsarvet korkeassa selkänojassa. Tukevissa muovisissa käsinojissa on mahdollisuus korkeuden, leveyden, syvyyden ja jopa kulman säätämiseen. Optimaalisesta mukavuudesta huolehtivat paksujen pehmusteiden, pehmeän kangaspäällisen ja kiinteän päätuen lisäksi kaksi ylimääräistä tyynyä pään ja lannenikamien alueille. PROMOTER II - peliä tauotta.

  • Keinumekanismi - mekanismi tai vastus taakse nojattaessa voidaan istuimen avulla olevan kääntönupin avulla mukauttaa yksilöllisesti käyttäjän painoon, ja se on lukittavissa useisiin eri asentoihin. Selkänojan kallistus on säädettävissä jopa 180° kulmaan asti.
  • Päätuki on integroitu selkänojaan ja takaa riittävän tuen taakse nojattaessa. Toimitukseen sisältyvät myös niskatyyny ja notkoselkätyyny.
  • Viidelle eri korkeudelle säädettävät käsinojat tukevaa muovia, lisäksi säädettävä leveys, syvyys ja kulma.
  • Mukava pehmustus ja tukeva kangaspäällinen, jossa tyylikkäät koristeompeleet.
  • Kauniisti muotoiltu ja tukeva muovinen jalkaristikko
  • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 72
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Käsinojien korkeus cm 16 - 23
Korkeus cm 133.0 - 143.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 195
Nojien korkeussäätö cm 85
Istuimen korkeussäätö cm 48 - 58
Istuimen syvyyden säätö cm 48
Mitat (K x L x S) cm 133.0 - 143.0 x 74.0 x 67.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 74.0
Tuotteen paino 19.0
Istuinleveys 45
Syvyys 67.0
Käsinojista sisältää käsinojat (säädettävä korkeus), joissa on Softpad-päällyste
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 50 mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.