PURE RELAX - Home Office -toimistotuoli

Ei varastossa
SKU
stamm_PURE_RELAX
 • Moderni johtajantuoli, jossa yhdistelty verkkokangasta ja keinonahkaa
 • Jatkuvan kosketuksen mekanismi
 • Selkänojan kulma lukittavissa portaattomasti 180°:seen asti
 • Integroitu jalkatuki

PURE RELAX – Työskentelyyn ja rentoutumiseen

PURE RELAX kiinnittää huomiota erityisen korkealla selkänojallaan. Verkkokankaan ja keinonahan yhdistelmä ergonomisesti muotoillussa selkänojassa takaa metallista ja muovista valmistettujen tyylikkäiden käsinojien kanssa erittäin modernin ilmeen. Jopa 180° säädettävä selkänoja voidaan kääntää makuuasentoon, joten se mahdollistaa ulosvedettävän jalkatuen mukavia taukoja varten, joiden aikana voit oikaista rennosti pitkällesi. PURE RELAX täyttää kaikki mukavuuteen ja viihtyisyyteen liittyvät toiveet.

 • Jatkuvan kosketuksen mekanismi, joka mahdollistaa enemmän liikettä ja optimaalisen selkärangan tuen jokaisessa istuma-asennossa
 • Korkea selkänoja hengittävällä verkkopäällisellä
 • Selkänojassa on kuminauha lannerangan tukena.
 • Vakaat käsinojat kromia/muovia
 • Sivuuntaitettava jalkatuki rentoutumiseen - pehmusteen syvyys on 22 cm, mukava leveys 37 cm, ja se voidaan säätää jopa 42 cm pitkäksi istuimesta mitattuna
 • Kauniisti muotoiltu ja tukeva teräksinen jalkaristikko, kromipinnoitettu
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 72
Istumakesto 4 tuntia
Mekanismi Jatkuva mekanismi
Käsinojien korkeus cm 21
Korkeus cm 137.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 190
Nojien korkeussäätö cm 75
Istuimen korkeussäätö cm 51 - 62
Istuimen syvyyden säätö cm 48
Mitat (K x L x S) cm 137.0 x 66.0 x 64.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka/verkkokangas
Kangas 90 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 100
Leveys 66.0
Tuotteen paino 15.5
Istuinleveys 52
Syvyys 64.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 50 mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.