RELAX BY155 - Home Office -toimistotuoli

Alkaen 249,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_RELAX_BY155
  • Keinumekanismilla varustettu johtajantuoli
  • Pehmustetut design-käsinojat
  • Portaaton istuimen korkeussäätö
  • Ylväästi pehmustettu

RELAX BY155 - trendikäs keinonahkainen johtajantuoli

RELAX BY155 vakuuttaa muotoilullaan kaikin puolin. Tämän mallin muotokieli vaikuttaa samaan aikaan kutsuvalta ja mukavalta. Täyteläisten pehmusteiden ansiosta siinä voi istua pitkiäkin aikoja aina mukavasti. Helppohoitoinen päällinen on helppo pitää puhtaana. Vankan keinumekanismin ansiosta voit työn valmistuttua nojata mukavasti taakse ja rentoutua!

  • Keinumekanismi - mekanismi tai vastus taakse nojattaessa voidaan istuimen avulla olevan kääntösäätimen avulla mukauttaa yksilöllisesti käyttäjän painoon.
  • Istuinpinnan korkeus on säädettävissä portaattomasti Toplift-säätimen avulla. Täyteläinen istuinpehmuste saa istumisen tuntumaan mukavalta.
  • Keinonahalla pinnoitetut kaarevat käsinojat sopivat erinomaisesti eleganttiin yleisilmeeseen ja antavat samalla lisämukavuutta. Muovinen jalkaristikko antaa mustien luistamattomien alueiden ansiosta riittävästi pitoa estääkseen jalkojen luiskahtelun.
  • Mitat: korkeus (yhteensä): 106 - 116 cm; leveys (yhteensä): 62 cm; syvyys (yhteensä): 65 cm; istuinpinnan korkeus: 46 - 56 cm; istuimen leveys: 50 cm; istuimen syvyys (käytettävissä): 50 cm; käsinojien korkeus (istuinpinnasta mitattuna): 21 cm; selkänojan korkeus: 60 cm; kuormitettavuus (enintään): 110 kg; pyörien koko (sisältää kovat pyörät kokolattiamatolle): tapin halkaisija 11 mm, pyörän halkaisija 50 mm
  • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Lisätietoja
Istumakesto 4 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Käsinojien korkeus cm 21
Korkeus cm 116.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 185
Nojien korkeussäätö cm 60
Istuimen korkeussäätö cm 46 - 56
Istuimen syvyyden säätö cm 50
Mitat (K x L x S) cm 116.0 x 62.0 x 65.0
Valmistaja MyBuero
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 110
Leveys 62.0
Tuotteen paino 14
Istuinleveys 50
Syvyys 65.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.