Säästä 10%* nyt kuponkikoodilla HJH10NEW uusista tuotteistamme!
*Käytetään vain "Uutuudet"-kategorian tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 10.06. - 23.06.2024

Säästä nyt 15%* kuponkikoodilla HJH15OUT valituista ulkotuoleista!
*Koskee vain hjh OFFICE -tuotteita. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 06.05. - 20.05.2024

Tekniikkaan liittyviä ohjeita: selaimen asetukset

Selaa verkkoa turvallisesti ja mahdollisimman mukavasti.

JAVASCRIPT

avascript on tekniikka, jota käytetään joillakin Internet-sivustoilla. Yksinkertaistettuna se huolehtii dynaamisista vaikutuksista, sivujen nopeammasta latautumisesta ja huomattavasti mukavammasta selailusta. Javascript on oletusarvoisesti käytössä lähes kaikissa nykyaikaisissa selaimissa.

Myös meidän sivustomme käyttää Javascriptiä optimaalisen ostoskokemuksen tarjoamiseen. Siksi suosittelemme, että otat Javascriptin käyttöön selaimessasi. Alla selitämme, miten se tapahtuu.

Luonnollisesti voit tehdä ostoksia sivuillamme, vaikka et haluaisi tai voisi ottaa Javascriptiä käyttöön. Jotkin toiminnot eivät silloin ole käytettävissä, mutta olemme painottaneet, että ostosten tekemisen meillä on oltava mahdollista siitä huolimatta.

MITEN OTAN JAVASCRIPTIN KÄYTTÖÖN SELAIMESSANI?

Firefox: Napsauta Firefox-valikon kohtaa Asetukset. Aktivoi Sisältö-kohdan alta Ota JavaScript käyttöön ja napsauta OK-painiketta.

Internet Explorer: Napsauta ylimmältä valikkoriviltä hammasrataskuvaketta (Lisäasetukset), ja valitse sitten Internet-asetukset. Valitse Turvallisuus-kohdasta Oletustaso, tai valitse Mukautettu taso ja aktivoi Komentosarja-kohdasta Salli aktiiviset komentosarjat. Vahvista OK-painikkeella.

Google Chrome: Google Chromessa Javascript on valmiiksi käytössä. Jos olet poistanut Javascriptin käytöstä manuaalisesti, voit palauttaa sen käyttämällä parametrin siirtämistä (chrom.exe -enable-javascript).

Opera: Napsauta Opera-valikon kohtaa Asetukset/ Asetukset…. Aseta näytölle avautuvassa ikkunassa kohdassa Laajennettu/Sisältö valintamerkki kohtaan Ota JavaScript käyttöön ja napsauta sitten OK-painiketta.

Lataa lopuksi tämä sivu uudelleen. Varoituksen ei pitäisi enää näkyä.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.