SKAVE 300 - High End -toimistotuoli

Alkaen 624,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_SKAVE_300
 • Ammattikäyttöön tarkoitettu toimistotuoli tehotoimistoihin
 • Painon automaattisesti tunnistava Donati-mekanismi
 • Istuimen päällinen hankausta kestävää kangasta
 • Istuimen syvyyden säätö
 • Selkänojan korkeus säädettävissä

SKAVE 300 - ergonomisesti muotoiltu high-tech-toimistotuoli!

Ergonominen pyörivä tuoli SKAVE 300 on suositun SKAVE-tuotesarjamme uusin tulokas. Suositun ammattikäyttöön sopivan toimistotuolin helposti käden ulottuville sijoitettuja säätömahdollisuuksia ja loistavasti hankausta kestävää kangaspäällistä täydentää nyt innovatiivinen istuinmekanismi. Se mukauttaa selkänojan vastuksen automaattisesti käyttäjän painoon - suuri plussa mukavuuden kannalta!

 • Erityisen ergonomisesti muotoillussa, lannerangan alueelta mukavan kaarevassa selkänojassa on rasterimekanismilla toteutettu 5-portainen korkeussäätö
 • Erityisen pitkäikäinen kangasverhoilu, jonka hankauksenkestoksi on todettu 100 000 hankauskertaa (Martindale); istuimen pinnassa on mukavan tiukat pehmusteet
 • Donati-mekanismi: ammattikäyttöön suunniteltu italialainen synkromekanismi, joka mukautuu yksilöllisesti kehon painoon ja huolehtii siten jatkuvasti sopivasta vastapainosta taakse nojattaessa. Se voidaan lukita kolmeen eri asentoon.
 • 6-portaisella korkeussäädöllä varustetut käsinojat, joissa on lisäksi kulman ja syvyyden säädöllä varustettu Softpad-verhoilu, vähentävät hartia-alueen kuormitusta.
 • Koko käsinojien leveys on säädettävissä sivusta käyttäjän ja käyttöpaikan mukaan
 • Innovaatio: Istuinsyvyyden säätäminen sujuu helpommin kuin koskaan ennen istuinpinnan alla olevan erillisen vivun avulla. Ihanteellista pitkille jaloille!
 • Erikoissuuri ja erityisen tukeva ristikkojalusta kiillotettua alumiinia
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Smart Premium Collection

Tämän tuotteen hankittuasi saat nauttia seuraavista SPC:n erikoiseduista:

 • Pidennetty neljän vuoden takuu
 • Ainutlaatuinen puhelinneuvonta myös kaupan jälkeen
 • Varaosatakuu koko takuuajaksi

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 74
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Synkromekanismi
Käsinojien korkeus cm 16 - 23
Korkeus cm 99.0 - 116.0
Käyttäjän kokoalue cm 145 - 185
Nojien korkeussäätö cm 57 - 64
Istuimen korkeussäätö cm 43 - 53
Istuimen syvyyden säätö cm 48 - 53
Mitat (K x L x S) cm 99.0 - 116.0 x 66.0 x 64.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 4 vuotta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 66.0
Tuotteen paino 19.6
Istuinleveys 49
Syvyys 64.0
Käsinojista sisältää käsinojat (säädettävä korkeus), joissa on Softpad-päällyste
Tietoa rullista sisältää 11mm x 65 mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.