SKOPE TPE - Profi-toimistotuoli

Alkaen 499,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_SKOPE_TPE
 • Innovatiivinen toimistotuoli, joka antaa äärimmäisen liikkumisnopeuden joustavan selkänojansa ansiosta
 • Istuinpinnassa erikoisjouset optimaaliseen paineenvähennykseen
 • Ei päällistä - materiaali mukautuu kehon lämpöön
 • TPE = termoplastinen elastomeeri, joka ei sisällä pehmitteitä, silikoneja eikä lateksia
 • Laadukas Donati-synkromekanismi

SKOPE TPE - Kun harkittu muotoilu sekä toimivuus ja laatu kohtaavat.

Erittäin moderni toimistotuoli SKOPE TPE määrittää uudelleen työpaikkaergonomian käsitteen - sillä aktiivinen istuminen edellyttää vastaavasti suurta liikkumisvapautta. Tätä varten selkänoja on suunniteltu varta vasten siten, että se mukautuu automaattisesti selän muotoon ja käyttäjän tapaan liikkua. Ammattilaisurheilussa käytettyjen materiaalien inspiroimana selkänoja ja istuinpinta ovat laadukasta TPE:tä. Tämä erittäin mukautuva ja joustava materiaali mukauttaa joustavuutensa kehon lämpötilan mukaan. Myös innovatiivinen istuinpinta seuraa liikkeitäsi intuitiivisesti ja huolehtii kiinteiden erikoisjousten ansiosta jalkojen optimaalisesta verenkierrosta, selän paineenvähennyksestä ja äärimmäisestä mukavuudesta.

 • Tässä toimistotuolissa ei ole päälliskangasta eikä perinteistä vaahtomuovipehmustusta, sillä hengittävä PTE-materiaali mukautuu automaattisesti kehon lämpötilaan
 • TPE = termoplastinen elastomeeri, joka ei sisällä pehmitteitä, silikoneja eikä lateksia
 • Innovatiivinen istuinpinta mukautuu 62 kiinteän erikoisjousensa ansiosta tarkalleen käyttäjän muotoon, painoon ja liikkeisiin. Toisin kuin perinteisissä tuoleissa näin syntyy miellyttävä "riippumattoefekti", joka varmistaa optimaalisen paineenvähennyksen ja pistekohtaisen tuen.
 • Kavennettu selkänoja erittäin joustavaa termoplastista elastomeeriä (TPE). Materiaali mukautuu mukavan luonnollisesti selän ja liikkeiden mukaan.
 • Donati-mekanismi: ammattikäyttöön suunniteltu italialainen synkromekanismi, joka on mukautettavissa yksilöllisesti kehon painon mukaan ja huolehtii siten jatkuvasti sopivasta vastapainosta taakse nojattaessa. Se voidaan lukita seitsemään eri asentoon.
 • Softpad-verhoilulla ja korkeus- ja leveyssäädöllä varustetut design-käsinojat vähentävät hartia-alueen kuormitusta
 • Kätevä istuimen syvyyden säätö mahdollistaa istuinpinnan siirtämisen siten, että reisien tukipinnasta saadaan pidempi.
 • Tyylikkään futuristisesti muotoiltu ja tukeva runko valkoista muovia
 • Vakaa ja erityisen tukeva alumiininen jalkaristikko epoksijauhepinnoitteella
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 68
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Synkromekanismi
Käsinojien korkeus cm 15 - 26
Korkeus cm 100.0 - 112.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 190
Nojien korkeussäätö cm 60
Istuimen korkeussäätö cm 43 - 55
Istuimen syvyyden säätö cm 43 - 50
Mitat (K x L x S) cm 100.0 - 112.0 x 72.0 x 58.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Termoplastista elastomeeria (TPE)
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 72.0
Tuotteen paino 17.7
Istuinleveys 54
Syvyys 58.0
Käsinojista sisältää käsinojat (säädettävä korkeus), joissa on Softpad-päällyste
Tietoa rullista sisältää 11mm x 65 mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.