SOLETO - Profi-toimistotuoli

Alkaen 332,90 € 358,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_SOLETO
 • Design-toimistotuoli
 • Mukavan pehmeää ja naarmuuntumatonta keinonahkaa
 • Mukava
 • Kniematic-keinumekanismi lisää istumamukavuutta

SOLETO - tyylikkääseen työskentelyyn

SOLETO on erittäin elegantti toimistotuoli, joka varmasti vakuuttaa sinut korkealaatuisilla materiaaleillaan ja ammattitaitoisesti toteutetulla valmistuksellaan. Tyylikäs, ylellinen muotoilu sekä korkealaatuinen keinonahkapäällinen antavat pyörivälle tuolille jalon ulkoasun, ja mukava pehmustus takaa miellyttävän istumamukavuuden. Lisää istumismukavuutta antaa korkealaatuinen Kniematic-keinumekanismi, joka voidaan säätää yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan ja mahdollistaa siten rennon nojaamisen taaksepäin. Vankka ristikkojalusta lupaa optimaalisen vakauden, mutta lisäksi se on myös erittäin tyylikäs. Trendikkään mattapintaisen päällisen ansiosta se integroituu täydellisesti pyörivän tuolin suunnittelukonseptiin. Tee työpaikastasi entistä parempi SOLETO-tuolilla, joka säteilee upeaa muotoilua ja mukavuutta.

 • Edustava design-tuoli, jossa työn jälki on kaunista ja erityisen laadukasta
 • Istuinosa on verhoiltu kokonaan erikoiskeinonahalla Se on erityisen pehmeää, pienihuokoista, naarmuuntumatonta ja pitkäikäistä
 • Mukavasti pehmustettu istuinosa ja integroidut käsinojat
 • Kniematic-keinumekanismi, jousivoima säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan, lukittavissa useisiin eri asentoihin
 • Kauniisti muotoiltu ja tukeva alumiininen ristikkojalusta, mattapinta
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Smart Premium Collection

Tämän tuotteen hankittuasi saat nauttia seuraavista SPC:n erikoiseduista:

 • Pidennetty neljän vuoden takuu
 • Ainutlaatuinen puhelinneuvonta myös kaupan jälkeen
 • Varaosatakuu koko takuuajaksi

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 76
Istumakesto 8 tuntia
Käsinojien korkeus cm 20
Korkeus cm 100.0 - 108.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 195
Nojien korkeussäätö cm 52
Istuimen korkeussäätö cm 48 - 56
Istuimen syvyyden säätö cm 45
Mitat (K x L x S) cm 100.0 - 108.0 x 62.0 x 63.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 4 vuotta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 62.0
Tuotteen paino 17.9
Istuinleveys 47
Syvyys 63.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 65mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.