Säästä 10%* nyt kuponkikoodilla HJH10NEW uusista tuotteistamme!
*Käytetään vain "Uutuudet"-kategorian tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 10.06. - 23.06.2024

Säästä nyt 15%* kuponkikoodilla HJH15OUT valituista ulkotuoleista!
*Koskee vain hjh OFFICE -tuotteita. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 06.05. - 20.05.2024

SOMOS V - Nelijalkainen tuoli

Alkaen 124,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_SOMOS
  • Kauniisti muotoiltu vierastuoli, jossa 4-jalkainen runko
  • Päällinen helppohoitoista keinonahkaa
  • Istuinpinta pehmustettu
  • Jalusta kromattu

SOMOS V - miellyttävästi muotoiltu vierastuoli

Laadukas käsittely ja erinomainen istumamukavuus. Siitä SOMOS V tunnetaan. Mukavassa päällisessä on tyylikäs tikkaus, todellinen katseiden kääntäjä! Todella kiva tuoli, joka sopii jokaiseen kokous- tai neuvottelutilaan.

  • Kromatusta teräksestä valmistettu nelijalkainen jalusta on erittäin luja ja vaikuttaa myönteisesti myös visuaalisessa mielessä.
  • Laadukas keinonahkapäällinen on taidokkaasti tikattu ja ihastuttaa runsailla yksityiskohdillaan. Ehdoton katseenvangitsija.
  • Mukavasti pehmustettu istuinpinta ja selkänoja on erittäin helppoa pitää puhtaana (yksinkertaisesti pyyhkimällä mikrokuituliinalla). Käytetty materiaali on erittäin kestävää - niinpä saat nauttia tästä tuolista pitkään.
  • Mitat: korkeus (yhteensä): 81 cm; leveys (yhteensä): 57 cm; syvyys (yhteensä): 55 cm; istuinpinnan korkeus: 45 cm; istuimen leveys (käytettävissä/yhteensä): 45 / 55 cm; istuimen syvyys (käytettävissä): 45 cm; käsinojien korkeus (istuinpinnasta mitattuna): 15 cm; selkänojan korkeus: 36 cm; kuormitettavuus (enintään): 110 kg

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Istumakesto 4 tuntia
Käsinojien korkeus cm 15
Korkeus cm 81.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 195
Nojien korkeussäätö cm 36
Istuimen korkeussäätö cm 45
Istuimen syvyyden säätö cm 45
Mitat (K x L x S) cm 81.0 x 57.0 x 55.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 110
Leveys 57.0
Tuotteen paino 5.0
Istuinleveys 45
Syvyys 55.0
Käsinojista sisältää käsinojat

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.