SPACE I

Alkaen 98,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_SPACE_I
 • Teline takkien ym. pitämiseen järjestyksessä
 • Sisältää ilmaiset vaateripustimet
 • Tukeva rakenne ilman kaatumisvaaraa
 • Integroitu sateenvarjoteline
 • Joustavaan käyttöön

SPACE I – järjestystä ja näkyvyyttä vaatevarastoon

SPACE I toimii käytännöllisenä arjen apurina niin toimistossa, vastaanottotiloissa, lääkärin vastaanotolla, kotona tai kaikkialla, mihin vaatekappaleita on ripustettava väliaikaisesti, ja tuo järjestystä tiloihin. Kestävän materiaalin ansiosta pystynaulakko on erityisen pitkäikäinen ja tukeva myös silloin, kun se on täynnä vaatteita. Optimaalisen tukevuuden ja vakauden takaa myös massiivisesta kivestä valmistettu lautasjalusta. Erinomaisen vaatetangon urat huolehtivat siitä, että jakut, takit ja muut vaatekappaleet riippuvat aina asianmukaisesti ja sopivalla etäisyydellä toisistaan. Kiinteä teline varmistaa ongelmattoman paikan myös sateenvarjoille. Mutta toimivuuden lisäksi pystynaulakko myös näyttää aina hyvältä. Metallinharmaat yksityiskohdat antavat naulakolle virallista ja samanaikaisesti miellyttävää säteilyä. Tuo järjestystä tiloihisi ja anna naulakkoalueellesi taidokasta ilmettä SPACE I-naulakon avulla.

 • Jauhepinnoitettu metallinen pystynaulakko vakuuttaa selkeällä muotoilullaan ja sopii täydellisesti jokaiseen tilaan
 • Tukevan metallijalustan ansiosta naulakko pysyy aina tukevasti paikallaan ja kestää jopa 30 kg:n kuormitusta
 • Vaatetanko vakuuttaa tarjoamalla runsaasti tilaa ja tarjoaa kuuden muovisen vaateripustimen lisäksi reilusti tilaa jakuille, takeille, hatuille, käsilaukuille jne.
 • Tukevasta muovista valmistettu kiinteä sateenvarjoteline tarjoaa käytännöllisen säilytysmahdollisuuden sateenvarjoille. Telineeseen kiinnitetyt koukut tarjoavat paikan myös pienempien, ripustusulokkeilla varustettujen sateenvarjojen säilytykseen
 • Massiivisesta kivestä valmistettu lautasjalusta takaa parhaan mahdollisen vakauden ja tukevuuden. Jalustaa ympäröi koristeellinen muoviverhous, jossa on integroitu kuivatusmalja sateenvarjoille
 • Muoviset liukunastat: suojaavat lattiaa ja estävät liukastumisia
 • Pystypilari Ø 3,8 cm, lautasjalusta Ø 35 cm, sateenvarjoteline Ø 25 cm

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina. Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.

Lisätietoja
Korkeus cm 172.5
Mitat (K x L x S) cm 172.5 x 49.5 x 35.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Terästä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 30
Leveys 49.5
Tuotteen paino 7.1
Syvyys 35.0

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.