Koulun alkuun - Nyt 15%* alennus KAIKISTA hjh OFFICE lasten tuoleista ja pöydistä kuponkikoodilla HJH15KIDS !
*Käytetään vain hjh OFFICE -tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 08.04. - 21.04.2024.

SPINIO - Profi-toimistotuoli

Alkaen 281,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_SPINIO
  • Korkeussäädöllä varustettu selkänoja hengittävää verkkokangasta
  • 3D-käsinojat Softpad-päällysteellä: korkeus, syvyys ja kulma säädettävissä
  • Mukava pehmustettu ja leveä istuinpinta, jonka kangasverhoilu kestää hankausta
  • Synkromekanismi säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan

SPINIO - klassista muotoilua ja parasta mukavuutta!

SPINIO ihastuttaa muutenkin kuin istuinmukavuuden osalta. Istuinpinnan täyteläiset pehmusteet on päällystetty vankalla kankaalla. Selkänoja on verhoiltu hengittävällä verkkokankaalla ja huolehtii siten koko ajan riittävästä ilmankierrosta - ehdottomasti kiva ominaisuus etenkin kesällä. Korkeussäädöllä varustetun selkänojan ja useisiin eri asentoihin lukittavan synkromekanismin ansiosta löydät mukavan istuma-asennon nopeasti ja helposti. Lisäksi tyylikkäät käsinojat ovat yksilöllisesti säädettävissä - täysin omien toiveidesi mukaan.

  • Selkänoja on ergonomisesti muotoiltu, ja sen korkeus on helppo säätää rasterimekanismin avulla; päällinen hengittävää verkkokangasta
  • 3D-käsinojat Softpad-päällysteellä: korkeus, syvyys ja kulma säädettävissä
  • Laadukas synkromekanismi on mukautettavissa yksilöllisesti kehon painon mukaan ja huolehtii siten jatkuvasti sopivasta vastapainosta taakse nojattaessa. Se voidaan lukita eri asentoihin.
  • Mukavan paksu pehmustettu istuinpinta ja päällinen hankausta kestävää ja helppohoitoista kangasta
  • Käsinojat ja jalkaristikko sekä runko on valmistettu kestävästä muovista. Materiaali on erittäin kestävää ja helppohoitoista.
  • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 72
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Synkromekanismi
Käsinojien korkeus cm 19 - 26
Korkeus cm 112.0 - 124.0
Käyttäjän kokoalue cm 160 - 195
Nojien korkeussäätö cm 60 - 63
Istuimen korkeussäätö cm 46 - 58
Istuimen syvyyden säätö cm 44
Mitat (K x L x S) cm 112.0 - 124.0 x 65.0 x 60.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas/verkkokangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 65.0
Tuotteen paino 16.2
Istuinleveys 50
Syvyys 60.0
Käsinojista sisältää käsinojat (säädettävä korkeus)
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 50 mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.