TIETOA MEISTÄ

KEITÄ HJH OFFICEN TAAKSE KÄTKEYTYY?

Olemme Saksan johtava toimistotuoleihin erikoistunut verkkokauppa. Hjh OFFICElla on valtava valikoima toimistotuoleja, johtajantuoleja, pyöriviä XXL-tuoleja, lasten kirjoituspöydän tuoleja, vierastuoleja sekä ergonomisia kirjoitus- ja ATK-pöytiä. Lisäksi valikoimaamme kuuluu runsaasti aulakalusteita, kuten baarijakkaroita ja lepotuoleja. Satojen vaihtoehtojen joukosta löydät taatusti makuusi ja budjettiisi sopivan mallin.

FILOSOFIA

Olennainen osa yritysfilosofiaamme on, että asiakkaalle on tarjottava mahdollisimman nopeaa palvelua. Toimitamme heti toimitettavat tuotteet yleensä vielä tilauspäivänä, niin että tilaus saapuu asiakkaalle usein jopa alle 24 tunnin kuluessa. -> Lähetämme toimitettavat tuotteet jopa tilauspäivänä, niin että tilaus saapuu asiakkaalle mahdollisimman nopeasti.

NEUVONTA ON MEILLÄ ISO ASIA

Olemme jo useiden vuosien ajan käyttäneet menestyksekkäästi Trusted Shops -ostajasuojaa. Ratkaiseva elementti asiakassuhteessa on kuitenkin tavoitettavuus puhelimitse ja siihen kuuluva ystävällinen ja asiakaskeskeinen tuki. Sama koskee tietysti myös sähköpostiliikennettä.

Myös sivustollamme on artikkeleita, joissa annetaan kattavasti tietoa toimistotuoleista ja -kalusteista ja jotka auttavat asiakasta löytämään oikean tuolin. Sen lisäksi niissä neuvotaan myös tuolin oikea säätäminen siten, että työskentelystä tulee paljon mukavampaa.

Kysymyksiä?

Olemme täällä sinua varten

  • +358 (0) 44 973 3031
  • asiakaspalvelu@hjh-office.fi

Maanantaista perjantaihin 9:00-17:00

Erikoistunut jälleenmyyjä

15 vuoden kokemuksella

Sinun etusi:

  • Yli 100,000 tuotetta varastossa
  • Suoraan valmistajalta
  • Yksilöllistä asiakaspalvelua
  • Ilmainen toimitus
  • 60 päivän palautusoikeus
  • Välitön toimitus maksun saapuessa kello 13 mennessä (ma-pe)

Turvallista shoppailua

Tilaa riskittä

American Express PayPal Klarna Visa Mastercard amazonpay

Hyvät arvostelut

Mitä asiakkaamme sanovat

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.