TOP WORK 03 - Pyörivät jakkarat

Alkaen 208,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_TOP_WORK_03
  • Käytännöllinen tuoli työskentelyyn ja tiskille
  • Istuinpinta kovaa vaahtomuovia
  • Kromattu jalkaristikko ja -rengas
  • Erittäin suuri korkeussäätöalue

TOP WORK 03: terveeseen ja motivoituneeseen työntekoon

TOP WORK 03 -työtuoli tukee jokapäiväisessä työssäsi. Siinä yhdistyvät korkea laatu, mielekkäät toiminnot ja paras istumamukavuus. Kova vaahtomuovi-istuin on luistoa estävien poikittaisurien vuoksi erittäin turvallinen. Sitä tukee leveä jalkaristikko, joka pitää tuolin tukevassa asennossa. Jalkaristikon tavoin kromattu pyöreä jalkatuki edistää väsymätöntä istumista työpisteessä. Lisäksi työtuoli sopii myös suurempikokoisille käyttäjille tai korkeille työskentelypinnoille ja istuinkorkeus on nostettavissa jopa 87 cm:iin asti. Tuolia voi käyttää joko pyörien tai jalkojen kanssa. Voit käyttää tätä työjakkaraa esimerkiksi kampaamossa, työpenkin ääressä tai vastaanottotiskin takana.

  • Ergonomisesti muotoiltu erikoispolyuretaanipehmustus istuimessa
  • Istuimessa luistoa estävät poikittaisurat
  • Mukava jalkarengas, korkeus säädettävissä
  • Laadukas kromattu teräksinen jalkaristikko
  • Kuormasta riippuen jarruttavat turvaohjausrullat ja Lattiapidätteet sisältyvät toimitukseen (suosittelemme ammat. käyttöön lattiapidätteitä)

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 64
Istumakesto 4 tuntia
Korkeus cm 74.0 - 99.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 195
Nojien korkeussäätö cm 12
Istuimen korkeussäätö cm 62 - 87
Istuimen syvyyden säätö cm 25
Mitat (K x L x S) cm 74.0 - 99.0 x 32.0 x 35.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 100
Leveys 32.0
Tuotteen paino 8.4
Istuinleveys 32
Syvyys 35.0
Käsinojista ei käsinojia
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.