Säästä 10%* nyt kuponkikoodilla HJH10NEW uusista tuotteistamme!
*Käytetään vain "Uutuudet"-kategorian tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 10.06. - 23.06.2024

Säästä nyt 15%* kuponkikoodilla HJH15OUT valituista ulkotuoleista!
*Koskee vain hjh OFFICE -tuotteita. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 06.05. - 20.05.2024

TOP WORK 05 - Korkea työtuoli

Alkaen 187,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_TOP_WORK_05
 • Erityisen korkealle säädettävä, mukavasti pehmustettu työtuoli
 • Joustava selkänoja mukautuu aktiivisesti liikkeisiin
 • Kulutusta kestävä kangasverhoilu (30 000 hankauskierrosta)
 • Korkeussäädöllä varustettu rengasjalkatuki
Bestseller

TOP WORK 05 - työtuoli, joka lisää joustavuutta!

TOP WORK 05-työtuoli on kehitetty erityisesti mukavan ja väsyttämättömän istumisen mahdollistamiseksi myös korkeissa työpisteissä. Istuinpinta on siksi säädettävissä erityisen korkealle ja mukavasti pehmustettu. Myös mukavasti pehmustettu joustava selkänoja vähentää liikuntaelinten kuormitusta. Korkeussäädöllä varustettu jalkatuki ja hankausta kestävä kangasverhoilu täydentävät tätä kätevää konseptia ihanteellisella tavalla.

 • Mukava työtuoli, jonka istuinkorkeus on säädettävissä erityisen korkealle korkeissa työpisteissä tehtäviä töitä varten
 • Istuinpinta ja selkänoja ovat mukavasti pehmustettuja, ja niissä on pitkään kestävä kangasverhoilu
 • Joustava selkänoja seuraa aktiivisesti selän liikkeitä ja vähentää mukavasti selkärangan kuormitusta
 • Vankasta kromatusta teräksestä valmistettu jalkarengas toimii mukavana jalkatukena, ja sen korkeus on yksilöllisesti säädettävissä
 • Jalkarengas: Ø 40 cm
 • Kauniisti muotoiltu ja tukeva muovinen jalkaristikko, musta
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 63
Istumakesto 4 tuntia
Korkeus cm 96.0 - 120.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 195
Nojien korkeussäätö cm 39
Istuimen korkeussäätö cm 61 - 85
Istuimen syvyyden säätö cm 45
Mitat (K x L x S) cm 96.0 - 120.0 x 60.0 x 58.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 100
Leveys 60.0
Tuotteen paino 7.7
Istuinleveys 44
Syvyys 58.0
Käsinojista ei käsinojia
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.