TOP WORK 20 - Satulatuolit

Alkaen 260,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_TOP_WORK_20
  • Ergonomisesti muotoiltu satulaistuin
  • Selkänojan korkeus säädettävissä
  • Säädettävä istuimen kallistus
  • Vankka päälliskangas (500 000 hankauskierrosta)

TOP WORK 20 - työjuhta, jossa laadukas pintamateriaali!

Tämä jakkara tukee ergonomisella satulamallillaan oikeaa istuma-asentoa ja auttaa samalla käyttäjäänsä löytämään keholleen terveellisen asennon. Lisäksi selkärankaa tukee säädettävä ja anatomisesti muotoiltu selkänoja - ja se auttaa pitkällä aikavälillä ehkäisemään selkäkipuja tai välilevyongelmia. Lisäksi tämä tuoli täyttää tiukimmatkin laatua ja työn jälkeä koskevat vaatimukset. Tämän mallin keinonahkaa muistuttavassa päällismateriaalissa ei ole moitteen sijaa. Se vakuuttaa 500 000 hankauskierroksen hankauksenkestollaan Martindalen asteikolla ja sopii siten jopa jatkuvaan käyttöön valvonta-asemilla. Siinä on kaikki tarvittavat säätömahdollisuudet. Niinpä istuma-asennon saa mukautettua täydelliseksi käyttäjälle. Ihanteellinen kumppani vastaanotolle, verstaalle tai laboratorioon.

  • Päällisessä käytetty materiaali on erittäin korkealaatuista. Se kestää 500 000 hankauskierrosta (Martindale), joten sitä voidaan käyttää myös jatkuvasti, esimerkiksi valvonta-asemilla tai käyttökeskuksissa.
  • Ergonomisessa selkänojassa on portaaton korkeussäätö. Istuimen kallistusta voi säätää. Näin mukava ja terveellinen istuma-asento on taattu.
  • Alumiininen design-jalkaristikko on varustettu liikkuvilla pyörillä, joten jakkaraa voidaan käyttää työpaikalla joustavasti ja yksilöllisesti. Istuinkorkeus on luonnollisesti portaattomasti säädettävissä.
  • Mitat: korkeus (yhteensä): 105 cm; leveys (yhteensä): 36 cm; syvyys (yhteensä): 40 cm; istuinpinnan korkeus: 47 - 67 cm; istuimen leveys (käytettävissä/yhteensä): 35/36 cm; istuimen syvyys (käytettävissä): 31 cm; selkänojan korkeus: 30 - 38 cm; kuormitettavuus (enintään): 110 kg; pyörien koko (sisältää kovat pyörät kokolattiamatolle): tapin halkaisija 11 mm, pyörän halkaisija 50 mm
  • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 60
Istumakesto 8 tuntia
Korkeus cm 105.0
Käyttäjän kokoalue cm 160 - 195
Nojien korkeussäätö cm 30 - 38
Istuimen korkeussäätö cm 47 - 67
Istuimen syvyyden säätö cm 31
Mitat (K x L x S) cm 105.0 x 36.0 x 40.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polykarbonaattia
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 110
Leveys 36.0
Tuotteen paino 9.5
Istuinleveys 35
Syvyys 40.0
Käsinojista ei käsinojia
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.