Säästä 10%* nyt kuponkikoodilla HJH10NEW uusista tuotteistamme!
*Käytetään vain "Uutuudet"-kategorian tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 10.06. - 23.06.2024

Säästä nyt 15%* kuponkikoodilla HJH15OUT valituista ulkotuoleista!
*Koskee vain hjh OFFICE -tuotteita. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 06.05. - 20.05.2024

TOP WORK 78 - Korkea työtuoli

Alkaen 458,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_TOP_WORK_78
 • Ergonominen työtuoli
 • Korkeussäädöllä varustettu rengasjalkatuki
 • Käsinojat ja istumasyvyys säädettävissä
 • Sis. korkeussäädöllä varustetun notkoselän tuen
 • Jalka ja runko kiillotettua alumiinia

TOP WORK 78-työtuoli: istu korkealla ergonomiasta tinkimättä!

Korkea työtuoli TOP WORK 78 on ammattikäyttöön suunniteltu tuoli tiskille ja kassalle ja toimii siten missä tahansa vaativassa työympäristössä! Tuolissa onkin laadukas ja sivussa olevan kääntönupin avulla neljään asentoon lukittava synkromekanismi. Hyvin hankausta kestävä, ilmaa läpi päästävästä verkkokangas huolehtii miellyttävästä ilmastosta silloinkin, kun joudutaan istumaan pitkään tai sää on kuuma. Lisäksi käsinojien kulma, leveys, pituus ja korkeus ovat säädettävissä. Istuimen ergonomisen ja laadukkaan varustuksen viimeistelee istuinsyvyyden säätö, jonka avulla tuoli on säädettävissä erikokoisille sopivaksi. Alempana kiillotetusta alumiinista valmistettu leveä jalusta huolehtii tuolin vakaudesta. Korkean työtuolin varustukseen kuuluvat kuormituksesta riippuen jarruttavat, kokolattiamatoille tarkoitetut turvapyörät. Jalkarengas tarjoaa ammattikäytössä optimaalisen pidon ja vahvistaa korkeussäädön ansiosta myös ergonomiaa. Tämä ammattikäyttöön sopiva ja mukava korkea työtuoli kestää myös pitkän työpäivän arjen - joko vastaanotolla, messuosastolla tai yleensä millä tahansa työpaikalla, missä joustava istuma-asento on tärkeää.

 • Portaaton istuimen korkeussäätö erityissuurella istuinkorkeudella
 • Neljään asentoon lukittava synkromekanismi, jousivoima säädettävissä yksilöllisesti kehon painon mukaan
 • Tässä tuolissa on korkeussäädöllä varustettu lannerangan tuki, jonka voi säätää täysin oman istumaprofiilinsa mukaan.
 • Istuinpinta ja selkänoja hengittävää verkkokangasta
 • 4D-käsinojat Softpad-päällysteellä - Käsinojia voi säätää vaaka- ja pystysuunnassa samoin kuin niiden leveyttä ja kulmaa. Siksi ne voidaan säätää mihin tahansa ajateltavissa olevaan istuma-asentoon.
 • Istuimen syvyys on säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän mukaan. Istuimen alla olevalla kahvalla istuimen pehmustetta voi siirtää muutaman senttimetrin eteen ja taakse, mikä parantaa osaltaan mukavaa istumatunnetta.
 • Mukava jalkarengas, korkeus säädettävissä
 • Kauniisti muotoiltu jalkaristikko kiillotettua alumiinia
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Synkromekanismi
Käsinojien korkeus cm 17 - 25
Korkeus cm 129.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 195
Nojien korkeussäätö cm 50
Istuimen korkeussäätö cm 58 - 79
Istuimen syvyyden säätö cm 43 - 48
Mitat (K x L x S) cm 129.0 x 57.0 x 48.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Verkkokangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 57.0
Tuotteen paino 19.5
Istuinleveys 47
Syvyys 48.0
Käsinojista sisältää käsinojat (säädettävä korkeus), joissa on Softpad-päällyste
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.