TUDELA I - Kokoontaittuva tuoli

Alkaen 77,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_TUDELA_I
  • Monipuolinen vierastuoli joka tilanteeseen
  • Säästää tilaa taittoistuimen ansiosta
  • Verhoiltu pehmeällä ja aidolla samettikankaalla
  • Valmiiksi koottu ja heti käyttövalmis

TUDELA I - monipuolinen valinta pieniin huoneisiin ja suurille vierailijoille

Etsitkö monipuolista tuolia? Silloin TUDELA I on juuri oikea valinta sinulle, koska se on yksi joustavimmista tuoleista ikinä. Korkealaatuisesta samettikankaalla valmistettuna ja mukavalla istuinverhoilulla varustettuna se vakuuttaa laadullaan ja monilla muilla eduilla. Integroidun taittomekanismin ansiosta tuoli voidaan pystyttää hetkessä, ja käytön jälkeen sen säilytys onnistuu kätevästi pienessä tilassa. Tuolin kompakti koko kokoontaitettuna tekee säilytyksestä lasten leikkiä myös pienemmissä tiloissa. Monipuolinen malli on ihanteellinen kokoushuoneiden, odotushuoneiden, messujen, koulujen jne. istuimeksi. Mutta TUDELA I toimii mukavana istumapaikkana myös kotona suuremmissa juhlissa tai vieraiden varalta, sillä sen voi ottaa milloin tahansa joustavasti käyttöön istumapaikkojen lisäämiseksi.

  • Monipuolinen: ihanteellinen kokoushuoneisiin, odotushuoneisiin, kaikenlaisiin tapahtumiin, kouluihin tai yksinkertaisesti spontaaniksi istumapaikaksi vieraille kotona
  • Verhoiltu pehmeällä ja aidolla samettikankaalla
  • Klaffimekanismi: Tuolin voi taittaa kokoon ja siirtää kätevästi säilytykseen
  • Kompakti kokoon taitettuna (K x L x S): 99 x 46 x 6 cm
  • Vankka runkorakenne on valmistettu jauhemaalatusta teräksestä, mukaan lukien muoviset liukunastat, joiden luistamaton alapinta on kovaa kumia. Rungon paksuus: 0,8 mm; rungon halkaisija: 22 mm

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan valmiiksi koottuna.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Istumakesto 4 tuntia
Korkeus cm 80.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 195
Nojien korkeussäätö cm 38
Istuimen korkeussäätö cm 44
Istuimen syvyyden säätö cm 37
Mitat (K x L x S) cm 80.0 x 44.0 x 49.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 130
Leveys 44.0
Tuotteen paino 3.6
Istuinleveys 40
Syvyys 49.0
Tietoa rullista sisältää liukunastat koville ja pehmeille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.