VELVET - Toimistotuoli

Alkaen 405,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_VELVET
  • Tyylikäs designtuoli
  • Polvikeinumekanismi
  • Korkea, ergonominen selkänoja
  • Päällinen laadukasta keinonahkaa

VELVET – Tyylikästä istumista

VELVET erottuu muista erityisellä tyylikkyydellään ja estetiikallaan ja vakuuttaa ergonomisesti muotoillulla selkänojallaan, joka tuntuu erittäin mukavalta vielä pidemmänkin istumisen jälkeen. Erinomaisen valmistuksen ja laadukkaiden materiaalien lisäksi tässä mallissa on erityisen tärkeässä roolissa ulkonäkö. Kiillotetusta alumiinista valmistetut, hieman kaarevat käsinojat korostavat sopivilla keinonahkaverhoiluillaan tämän toimistotuolin tyylikästä ulkoasua. Arvokkaan kokonaisvaikutelman saamiseksi valmiiksi sekä istuin että selkänoja verhoiltiin laadukkaalla keinonahalla. Ajattoman tyylikkään muotoilunsa ansiosta VELVET on moniin käyttötarkoituksiin sopiva johtajantuoli, joka sopii sekä toimistoon että kotitoimistoon.

  • Kniematic-keinumekanismi, jousivoima säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan, lukittava
  • Mukavat pehmusteet ja päällinen keinonahkaa
  • Ergonomisen selkänojan lannerangan alueelle on esimuotoiltu kaarevuus, joka tukee selkää parhaalla mahdollisella tavalla ryhdikkäässä istumisessa.
  • Kaarevat käsinojat, joissa väreiltään sopivat keinonahkapäällysteet
  • Kauniisti muotoiltu jalkaristikko - kiillotettua alumiinia
  • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein.

Lisätietoja
Istuimen korkeussäätö cm 50 - 58
Mekanismi Keinumekanismi
Mitat (K x L x S) cm 133.0 x 63.0 x 65.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 190
Istuimen syvyyden säätö cm 50
Pohja cm 74
Korkeus cm 133.0
Käsinojien korkeus cm 20
Istumakesto 8 tuntia
Nojien korkeussäätö cm 75
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 63.0
Tuotteen paino 20.2
Istuinleveys 49
Syvyys 65.0
Käsinojista sisältää käsinojat, joissa on Softpad-päällyste
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 50 mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.