Säästä 10%* nyt kuponkikoodilla HJH10NEW uusista tuotteistamme!
*Käytetään vain "Uutuudet"-kategorian tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 10.06. - 23.06.2024

Säästä nyt 15%* kuponkikoodilla HJH15OUT valituista ulkotuoleista!
*Koskee vain hjh OFFICE -tuotteita. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 06.05. - 20.05.2024

XXL CONSTRUCTOR V | Nahka - XXL pyörivä tuoli

Alkaen 489,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_CONSTRUCTOR_V_XXL_Leder
 • Erityisen tukeva XXL-tuoli, joka maksimoi mukavuuden
 • Soveltuu enintään 180 kg painavalle käyttäjälle
 • Keinumekanismi rentoon nojaamiseen taakse
 • Muhkea pehmustus aidolla ja laadukkaalla nahkaverhoilulla
 • Vahvistettu ristikkojalusta

XXL CONSTRUCTOR V - huippumukavuutta ja kaunista muotoilua

XXL-mallinen johtajantuoli XXL CONSTRUCTOR V on täydellinen valinta kaikille, joille mukavuus on erityisen tärkeää. Erikoispaksu, tikatulla aidolla nahalla verhoiltu pehmustus ei ole vain mukava, vaan se antaa lisäksi tuolille erityisen ilmeen. Kromiteräksisen ristikkojalustan ja vankan valmistuksen ansiosta tuoli kestää ongelmitta jopa 180 kg:n kuormituksen. Lisäksi toimistotuolissa on lukittava keinumekanismi – päätuella varustetun korkean selkänojan kallistusvastus on säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan.

 • Tähän malliin on käytetty erityisen laadukkaita osia maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi silloinkin, kun kuormitus on suurta. Tuolin mitat on mitattu suurpiirteisesti, ja ne takaavat erittäin mukavan istumatunteen.
 • Taidokkaasti tikatut ompeleet ja laadukas aito nahkaverhoilu korostavat kaunista designia
 • Istuinpinta ja selkänojan pinta kahdesta pehmustekerroksesta, jotka mukautuvat optimaalisesti vartalon muotoihin saaden istumisen tuntumaan erityisen mukavalta
 • Ergonomisen selkänojan lannerangan alueelle on esimuotoiltu kaarevuus, joka tukee selkää parhaalla mahdollisella tavalla ryhdikkäässä istumisessa.
 • Kaarevat krominväriset käsinojat, joissa väreiltään sopivat aidot nahkapäällysteet
 • Keinumekanismi - mekanismi tai vastus taakse nojattaessa voidaan istuimen avulla olevan kääntönupin avulla mukauttaa yksilöllisesti käyttäjän painoon, ja se on lukittavissa pystyasentoon.
 • Kauniisti muotoiltu ja tukeva teräksinen jalkaristikko, kromipinnoitettu
 • Jarruttomat turvakaksoispyörät kokolattiamatoille

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 65
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Käsinojien korkeus cm 19
Korkeus cm 124.0 - 133.0
Käyttäjän kokoalue cm 160 - 200
Nojien korkeussäätö cm 74
Istuimen korkeussäätö cm 50 - 59
Istuimen syvyyden säätö cm 52
Mitat (K x L x S) cm 124.0 - 133.0 x 68.0 x 80.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Nahka
Kangas Istuin ja selkänoja: 100 % nahkaa, ulkopinta: 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 180
Leveys 68.0
Tuotteen paino 24.1
Istuinleveys 57
Syvyys 80.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.