XXL EXTENDER - XXL pyörivä tuoli

Alkaen 437,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_EXTENDER
 • Keinumekanismi rentoon nojaamiseen taakse
 • Soveltuu enintään 150 kg painavalle käyttäjälle
 • Selkänoja hengittävää verkkokangasta
 • Vahvistettu ristikkojalusta
 • Käsinojien korkeus säädettävissä
Bestseller

XXL EXTENDER – Supermukavaa XXL-muodossa

Etsitkö johtajantuolia, joka täyttää tiukat vaatimukset? Siinä tapauksessa XXL EXTENDER on sinulle täydellinen valinta. Laadukas, ammattikäyttöön tarkoitettu tuoli on valmistettu tukevasti, ja se kestää jopa 150 kg:n painon. Tukevasta ristikkojalustasta pehmeäksi pehmustettuun istuinpintaan ja korkeussäädöllä varustettuihin käsinojiin sekä hengittävään selkänojaan kaikki tässä mallissa sopii harmonisesti yhteen. Valitse XXL EXTENDER ja koe erikoisluokan mukava istuminen.

 • Tähän malliin on käytetty erityisen laadukkaita osia maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi silloinkin, kun kuormitus on suurta. Tuolin mitat on mitattu suurpiirteisesti, ja ne takaavat erittäin mukavan istumatunteen.
 • Selkänojaa voi liikuttaa taaksepäin, mutta istuinpinta pysyy silloin kuitenkin samassa kulmassa. Vastusta voidaan säätää yksilöllisesti istuinpinnan alla olevan kääntösäätimen avulla. Asento voidaan lukita vivun avulla.
 • Ergonominen istuinpinta on varustettu mukavilla pehmusteilla. Selkänoja on hengittävää verkkokangasta, joka huolehtii jatkuvasta miellyttävästä ilmanvaihdosta.
 • Softpad-päällysteellä varustetut käsinojat ovat korkeussuunnassa monivaiheisesti säädettävissä.
 • Tukeva teräksinen ristikkojalusta antaa riittävästi pitoa ja varmistaa tukevan asennon.
 • Jarruttomat turvakaksoispyörät kokolattiamatoille

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 72
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Käsinojien korkeus cm 18 - 25
Korkeus cm 120.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 200
Nojien korkeussäätö cm 66
Istuimen korkeussäätö cm 46 - 54
Istuimen syvyyden säätö cm 49
Mitat (K x L x S) cm 120.0 x 72.0 x 65.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas/verkkokangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 150
Leveys 72.0
Tuotteen paino 20.0
Istuinleveys 56
Syvyys 65.0
Käsinojista sisältää käsinojat (säädettävä korkeus), joissa on Softpad-päällyste
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.