XXL F 400 Nahka - XXL pyörivä tuoli

Alkaen 515,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_XXL_F_400
 • Laadukas XXL-tuoli
 • Ergonominen selkänoja, jossa kiinteä notkoselän tuki
 • Laadukas päällinen aitoa nahkaa
 • Ehdottoman kestävä käsittely
 • Soveltuu enintään 150 kg painavalle käyttäjälle

XXL F 400: suurta kuormitusta kestävä tuoli vaativalle käyttäjälle

Erityisen suurikokoisilla tai painavilla henkilöillä on usein hankaluuksia sopivan toimistotuolin löytämisessä, koska useimpia toimistotuoleja ei ole räätälöity heidän erityistarpeisiinsa. Mutta mitä on tehtävä, jos normaali tuoli ei riitä, koska painoa on pari kiloa enemmän tai on muuten vain kasvanut kovin suureksi? Ei hätää, sillä XXL F 400 täyttää nämä aukot. Se tarjoaa riittävästi tilaa tinkimättä kuitenkaan mukavuudesta tai materiaalien laadusta. Mukavan pehmustuksen ansiosta istuminen tuntuu mukavalta vielä monen tunnin jälkeenkin. Ergonomisesti muotoiltu selkänoja tukee oikeaa istuma-asentoa, ja kiinteän notkoselän tuen ansiosta tunnet itsesi vielä pitkänkin työpäivän jälkeen levänneeksi ja pirteäksi. Poikkeuksellisen varustuksen lisäksi tämä toimistotuoli on vaikuttava myös ulkonäöltään. Todellinen katseenvangitsija tuolissa ovat kromia muistuttavat pehmustetut käsinojat, jotka tekevät tästä mallista jotain erityistä.

 • Erikoiskorkea selkänoja, jossa kiinteä notkoselän tuki
 • Verhoilu aitoa nahkaa, tausta ja sivuosat samanväristä keinonahkaa
 • Kauniisti muotoillut käsinojat, joissa nahkapäällyste
 • Istuimessa erittäin mukava pehmustus
 • Kniematic-keinumekanismi, jousivoima säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan, lukittavissa useisiin eri asentoihin
 • Portaaton istuinten korkeussäätö
 • Kauniisti muotoiltu ja tukeva jalkaristikko kromattua terästä
 • Kestää kuormitusta 150 kg:aan asti
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Käsinojien korkeus cm 20
Korkeus cm 125.0 - 130.0
Käyttäjän kokoalue cm 160 - 185
Nojien korkeussäätö cm 74
Istuimen korkeussäätö cm 51 - 56
Istuimen syvyyden säätö cm 47
Mitat (K x L x S) cm 125.0 - 130.0 x 60.0 x 47.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Nahka
Kangas Istuin ja selkänoja: nahkaa, ulkopinta: 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 150
Leveys 60.0
Tuotteen paino 19.1
Istuinleveys 50
Syvyys 47.0
Käsinojista sisältää käsinojat, joissa on Softpad-päällyste
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 50 mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.