Koulun alkuun - Nyt 15%* alennus KAIKISTA hjh OFFICE lasten tuoleista ja pöydistä kuponkikoodilla HJH15KIDS !
*Käytetään vain hjh OFFICE -tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 08.04. - 21.04.2024.

XXL H 100 | Keinonahka - XXL pyörivä tuoli

Ei varastossa
SKU
stamm_XXL_H_100
 • Erityisen tukeva XXL-tuoli, joka maksimoi mukavuuden
 • 3-portainen nivelkeinumekanismi
 • Muhkea verhoilu pitkäikäisellä keinonahkaverhoilulla
 • Soveltuu enintään 150 kg painavalle käyttäjälle
 • Kauniisti muotoiltu ja tukeva teräksinen jalkaristikko, kromipinnoitettu

XXL H 100 - huippumukavuutta ja kaunista muotoilua

XXL-malliston johtajantuoli XXL H 100 on erinomainen valinta kaikille, joille mukavuus on erityisen tärkeää. Aidolla nahalla verhoiltu ja kauniisti ommeltu erityisen paksu pehmustus on mukava ja antaa kääntyvälle tuolille luonteikkaan ilmeen. Tukevasti valmistetussa tuolissa on kromiteräksinen ristikkojalka, joten se kestää ongelmitta jopa 150 kg:n kuormituksen. Lisäksi toimistotuolissa on kolmeen eri asentoon lukittava nivelkeinumekanismi – päätuella varustetun korkean selkänojan kallistusvastus on säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan.

 • Tähän malliin on käytetty erityisen laadukkaita osia maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi silloinkin, kun kuormitus on suurta. Tuolin mitat on mitattu suurpiirteisesti, ja ne takaavat erittäin mukavan istumatunteen.
 • Istuinpinta ja selkänojan pinta kahdesta pehmustekerroksesta, jotka mukautuvat optimaalisesti vartalon muotoihin saaden istumisen tuntumaan erityisen mukavalta
 • Istuinpinnan, selkänojan ja käsinojien päällinen pehmeää keinonahkaa
 • Kniematik-keinumekanismi, jousivoima säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan, lukittavissa kolmeen eri asentoon
 • Soveltuu enintään 150 kg painavalle käyttäjälle
 • Portaaton istuimen korkeussäätö
 • Kauniisti muotoiltu ja tukeva teräksinen jalkaristikko, kromipinnoitettu
 • Joustavuutta antavat jarruttomat monitoimipyörät, joiden avulla tuolin saa nopeasti ja helposti siirrettyä haluttuun paikkaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 72
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Nivelkeinumekanismi
Käsinojien korkeus cm 20
Korkeus cm 113.0 - 119.0
Käyttäjän kokoalue cm 165 - 190
Nojien korkeussäätö cm 61
Istuimen korkeussäätö cm 52 - 58
Istuimen syvyyden säätö cm 51
Mitat (K x L x S) cm 113.0 - 119.0 x 66.0 x 70.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 150
Leveys 66.0
Tuotteen paino 21.8
Istuinleveys 57
Syvyys 70.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 50 mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.