Koulun alkuun - Nyt 15%* alennus KAIKISTA hjh OFFICE lasten tuoleista ja pöydistä kuponkikoodilla HJH15KIDS !
*Käytetään vain hjh OFFICE -tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 08.04. - 21.04.2024.

XXL PULLMANN I - XXL pyörivä tuoli

Ei varastossa
SKU
stamm_PULLMANN_I
 • Laadukas, erittäin mukava XXL-tuoli
 • Ehdottoman kestävä käsittely
 • Laadukas päällinen aitoa nahkaa
 • Soveltuu enintään 150 kg painavalle käyttäjälle
 • Innovatiivinen synkromekanismi

XXL PULLMANN I – Erikoisluokan istumamukavuutta

Tunne itsesi kuninkaaksi työpaikallasi. XXL PULLMANN I on laadukas XXL-mallin johtajantuoli, joka tekee istumisesta todellisen nautinnon sekä kauniilla muotoilullaan ja maksimaalisella kuormitettavuudellaan että poikkeuksellisella mukavuudellaan. Laadukkaan pehmusteen monikerroksinen rakenne miellyttää muutenkin kuin ulkonäöllään. Se tukee lisäksi selkää oikeista kohdista ja huolehtii siten siitä, että voit aina työskennellä rennosti ja keskittyneesti. Sekä kotitoimistossa että työpaikalla XXL PULLMANN I antaa äänen.

 • Tähän malliin on käytetty erityisen laadukkaita osia maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi silloinkin, kun kuormitus on suurta. Tuolin mitat on mitattu suurpiirteisesti, ja ne takaavat erittäin mukavan istumatunteen.
 • Paksu
 • Istuinpinta ja selkänojan pinta koostuvat useista mukavista pehmustekerroksista, jotka mukautuvat optimaalisesti vartalon muotoihin ja saavat lisäksi istumisen tuntumaan erityisen mukavalta.
 • Innovatiivinen synkromekanismi - Tämän toimistotuolin mekanismi toimii samaan tapaan kuin bowdenkaapeli ja mukautuu automaattisesti käyttäjän painoon. Lisäksi selkänoja on portaattomasti lukittavissa.
 • Integroitu päätuki ja korkeussäädöllä varustetut, pehmustetut käsinojat antavat lisämukavuutta.
 • Tukeva teräksinen ristikkojalusta antaa riittävästi pitoa ja varmistaa tukevan asennon.
 • Jarruttomat turvakaksoispyörät kokolattiamatoille

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 70
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Synkromekanismi
Käsinojien korkeus cm 18 - 23
Korkeus cm 138.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 200
Nojien korkeussäätö cm 76
Istuimen korkeussäätö cm 55 - 59
Istuimen syvyyden säätö cm 49
Mitat (K x L x S) cm 138.0 x 73.0 x 85.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Nahka
Kangas Istuin ja selkänoja: nahkaa, ulkopinta: 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 150
Leveys 73.0
Tuotteen paino 25.8
Istuinleveys 56
Syvyys 85.0
Käsinojista sisältää käsinojat (säädettävä korkeus), joissa on Softpad-päällyste
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.