ZENIT PRO - Profi-toimistotuoli

ZENIT PRO - Profi-toimistotuoli 1 4 5 1
Alkaen 291,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_ZENIT_PRO
 • Toimiva klassikko
 • Uudenlainen laadukas synkromekanismi
 • Sopii ammatillisiin tarkoituksiin ja vaativille yksityiskäyttäjille
 • Parasta istumamukavuutta: ergonomisesti muotoillut, paksut pehmusteet mahdollistavat optimaalisen istuma-asennon
Bestseller

ZENIT PRO - erittäin mukava klassikko

ZENIT PRO on pitkäikäinen, ergonominen toimistotuoli, jossa on hienot säätömahdollisuudet. Yleistoimistotuoli, joka sopii jokaiseen toimistoon - niin ammattikäyttöön kuin vaativalle yksityiskäyttäjälle. Ergonomisten ominaisuuksiensa ansiosta se soveltuu hyvin noin 8 tunnin päivittäiseen istumiseen. Tämän toimistotuolin suunnittelussa on painotettu hyvää istuma-asentoa. ZENIT PRO mukautuu käyttäjänsä liikkeisiin ja vartalon muotoihin, sillä se on varustettu uudenlaisella synkronoidulla mekaniikalla, jossa istuinpinnan ja selkänojan kallistusta voi säätää toisistaan riippumatta. Lisäksi muotoiltu selkänoja lantiotukineen tukee selkääsi aktiivisesti. Tämä istuen suoritettava treeni ehkäisee selän jännitystiloja, sillä dynaaminen istuminen aktivoi lihaksia työskentelemään ja mahdollistaa mm. välilevyjen kuormituksen vähentämisen sekä huolehtii ryhdikkäästä ja selkäystävällisestä istuma-asennosta. Istuimen erittäin paksu pehmuste ja miellyttävän kova selkänoja takaavat mukavan istumisen. Veluurin kaltaisen kankaan voi yli 30 000 hankauskierroksen jälkeen todeta korkealaatuiseksi ja erittäin hyvin kulutusta kestäväksi. Selkeä koruttomuus, klassinen tyylikkyys ja viisi harmonista värivaihtoehtoa tekevät ZENIT PRO-toimistotuolista sopivan lähes jokaiseen toimistoon. Laadukas, pitkäikäinen päälliskangas ja yksilölliset säätömahdollisuudet tekevät istumisesta nautittavaa myös jatkuvassa jokapäiväisessä käytössä. Tässä vielä yhteenveto kaikista toiminnoista:

 • Istuimen portaaton korkeussäätö Topliftillä
 • Laadukas synkromekanismi, joka on mukautettavissa yksilöllisesti kulloisenkin käyttäjän painoon
 • Ergonominen selkänoja, jossa on portaaton korkeuden ja kallistuksen säätö
 • Ergonominen, välilevyjen kuormitusta vähentävä istuin lannealueen optimaaliseen tukemiseen
 • Parasta istumamukavuutta: ergonomisesti muotoillut, paksut pehmusteet mahdollistavat optimaalisen istuma-asennon
 • Korkeussäädöllä varustetut käsinojat, joissa Softpad-päällyste, 7-portainen korkeussäätö
 • Kauniisti muotoiltu ja tukeva design-jalkaristikko, musta
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.
 • Tämä tuoli täyttää kaikki toimisto- ja julkisia tiloja koskevat turvallisuusvaatimukset standardin DIN EN 1335 osien 1-3 mukaisesti.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Synkromekanismi
Käsinojien korkeus cm 17 - 24
Korkeus cm 121.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 190
Nojien korkeussäätö cm 57 - 62
Istuimen korkeussäätö cm 48 - 59
Istuimen syvyyden säätö cm 46
Mitat (K x L x S) cm 121.0 x 58.0 x 46.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 58.0
Tuotteen paino 23
Istuinleveys 48
Syvyys 46.0
Käsinojista sisältää käsinojat (säädettävä korkeus), joissa on Softpad-päällyste
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.