ASTONA Keinonahka - Profi-toimistotuoli

Alkaen 363,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_ASTONA_PU
 • Kniematic-keinumekanismi, jousivoima säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan
 • Päällinen keinonahkaa
 • Huomiota herättävät käsinojat kromia
 • Laadukas jalkaristikko kromattua terästä

ASTONA - ajaton klassikko toimistoosi

ASTONA ei tee kokeiluja. Klassinen muotoilu, laadukas työn jälki ja vakaa varustus tekevät tästä toimistotuolista uskollisen kumppanin jokapäiväiseen työhön toimistossa. Kniematic-keinumekanismi on mukautettavissa yksilöllisesti kulloisenkin käyttäjän kehon painon mukaan ja tukee siten aina sopivalla vastapainolla taakse nojatessa. Todella kiva tuoli, joka sopii hyvin toimistoon kuin toimistoon!

 • Kniematic-keinumekanismi, jousivoima säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan
 • Istuimen portaaton korkeussäätö Topliftillä
 • Ergonominen selkänoja
 • Päällinen keinonahkaa
 • Erikoiset design-käsinojat
 • Laadukas jalkaristikko kromattua terästä
 • Mitat: korkeus (yhteensä): 93 - 103 cm; leveys (yhteensä): 60 cm; syvyys (yhteensä): 47 cm; istuinpinnan korkeus: 46 - 56 cm; istuimen leveys (käytettävissä): 48 cm; istuimen syvyys (käytettävissä): 42 cm; käsinojien korkeus (istuinpinnasta mitattuna): 21 cm; selkänojan korkeus: 44 cm; kuormitettavuus (enintään): 120 kg; pyörien koko (kovat, monitoimipyörät mukana): tapin halkaisija 11 mm, pyörän halkaisija 50 mm
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 64
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Käsinojien korkeus cm 21
Korkeus cm 90.0 - 100.0
Käyttäjän kokoalue cm 160 - 195
Nojien korkeussäätö cm 44
Istuimen korkeussäätö cm 46 - 56
Istuimen syvyyden säätö cm 42
Mitat (K x L x S) cm 90.0 - 100.0 x 60.0 x 47.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 60.0
Tuotteen paino 16.1
Istuinleveys 48
Syvyys 47.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.