ASTONA V Keinonahka - Vierailijan tuoli Kokoustuoli

Alkaen 333,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_ASTONA_V_PU
  • Tyylikäs vierastuoli
  • Päällinen keinonahkaa
  • Automaattinen palautus

ASTONA V - mukava designvierastuoli

Suunnittelultaan ja muotoilultaan ASTONA V on todellinen huipputuote. Laadukas päällinen koostuu laadukkaasta keinonahasta, joten se on erittäin tukeva ilman, että käyttäjä joutuisi luopumaan istuimen mukavasta ilmanvaihdosta. Tämän vierastuolin ehdottomasti paras ominaisuus on niin sanottu automaattisesti palautuva kaasunostin tai lyhyesti sanottuna automaattipalautus. Toisin sanoen tuoli kääntyy itsestään takaisin lähtöasentoon käyttäjän noustua seisomaan.

  • Tuolissa on palautusautomatiikka. Se tarkoittaa, että tuoli kääntyy automaattisesti takaisin lähtöasentoon käyttäjän noustua seisomaan.
  • Keskikorkeassa selkänojassa taidokkaat tikkaukset. Laadukas keinonahkapäällinen on samaan aikaan vankka ja helppohoitoinen. Ihanteellinen konferenssi- tai odotustiloihin.
  • Kaarevat käsinojat sopivat erinomaisesti eleganttiin yleisilmeeseen ja antavat samalla lisämukavuutta. Kromattu teräksinen jalkaristikko takaa aina turvallisen asennon, ja muoviset liukunastat suojaavat lattiaa
  • Mitat: korkeus (yhteensä): 92 cm; leveys (yhteensä): 60 cm; syvyys (yhteensä): 60 cm; istuinpinnan korkeus: 45 cm; istuimen leveys (käytettävissä/yhteensä): 48/52 cm; istuimen syvyys (käytettävissä): 41 cm; käsinojien korkeus (istuinpinnasta mitattuna): 21 cm; selkänojan korkeus: 46 cm; kuormitettavuus (enintään): 120 kg; jalkojen tapin halkaisija 11 mm

Smart Premium Collection

Tämän tuotteen hankittuasi saat nauttia seuraavista SPC:n erikoiseduista:

  • Pidennetty neljän vuoden takuu
  • Ainutlaatuinen puhelinneuvonta myös kaupan jälkeen
  • Varaosatakuu koko takuuajaksi

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Istumakesto 8 tuntia
Käsinojien korkeus cm 21
Korkeus cm 92.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 195
Nojien korkeussäätö cm 46
Istuimen korkeussäätö cm 45
Istuimen syvyyden säätö cm 41
Mitat (K x L x S) cm 92.0 x 60.0 x 60.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 4 vuotta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 60.0
Tuotteen paino 16.5
Istuinleveys 48
Syvyys 60.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää liukunastat koville lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.