Ammattikäyttöön suunnitelluissa työtuoleissa yhdistyvät istuinmukavuus, toimivuus ja tukevuus. Nämä istuinkalusteet sopivat laboratorioihin, lääkäreiden vastaanotoille ja luonnollisesti perinteiseen toimistokäyttöön. Niistä on saatavana erilaisia versioita: työtuoleja, baarituoleja jalkatuella tai ilman sekä pyöriviä jakkaroita - tukevia ja kestäviä.
Hinta
suodatin
Väri
Istuma-aika
Enimmäiskuormitus
Materiaali
Mekanismi
Käsinojat
Odota.
Odota.

Toiminnalliset työtuolit ja -jakkarat

Etsitkö työpaikallesi nykyaikaisia, vaativaankin makuun olevia tuoleja? Valitse laajasta valikoimastamme:
Verstastuolit, laboratoriotuolit, työjakkarat, istuinpallot ja seisontatuet huolehtivat turvallisesta ja mukavasta työskentelystä. Pyyhittävien, helppohoitoisten päällysteiden ja kestävän laadun ansiosta voit nauttia tuotteistamme pitkään. Istuinkorkeuden säätömahdollisuudet ja leveät ristijalat, usein integroidulla jalkatuella, varmistavat ergonomisen istuma-asennon. Näin myös useamman tunnin istuminen on mahdollista mukavasti.

Käyttömahdollisuudet

Kaikkia työtuolejamme voi käyttää joustavasti. Anna harrastajalle lahja ja osta hänelle pyörällinen jakkara verstaalle. Auta työntekijöitäsi jaksamaan messuilla seisontatukien avulla. Piristä kampaamosi ilmettä satulaistuimellisilla työjakkaroilla. Huolehdi ergonomisesta istumisesta vastaanotollasi tai laboratoriossa. Tai tee hyvää itsellesi ja selällesi kotitöitä tehtäessä.

Mahdollisuudet ovat moninaiset. Toimi nyt!