Pengo suurta valikoimaamme ja sisusta työpaikkasi helposti vain muutamalla klikkauksella. HJH Office-sivustolta löydät ergonomiset toimistokalusteet: kirjoituspöydästä, hyllystä tai pyörällisestä laatikostosta aina yksilöllisiin ATK-pöytiin, puisiin kirjoituspöytiin tai myös lasten kirjoituspöytiin ja hyllyihin.
Hinta
suodatin
Väri
Enimmäiskuormitus
Materiaali
Käsinojat
Odota.
Odota.

Toimistokalusteet – rentoa ja tehokasta työskentelyä

Monet ihmiset viettävät työpaikallaan päivittäin useita tunteja. Siksi on äärimmäisen tärkeää, että kalusteet ovat ergonomisia, tukevat miellyttävää työympäristöä ja mahdollistavat sen, että pitkän työpäivän jälkeen voi lähteä työpaikalta mahdollisimman rentona. Selkäystävällinen toimistotuoli kuuluu asiaan, kuten myös sopiva kirjoituspöytä, mahd. älykkäillä lisävarusteilla, kuten näppäimistötasolla, muunneltavilla säilytyslokeroilla tai integroidulla johtojen ohjauksella.

Säilytystilaa saat liikuteltavilla laatikostoilla, asiakirjahyllyillä ja kaapeilla toimiston organisoimiseen. Selaa laajaa valikoimaamme ja kalusta työpaikkasi helposti muutamalla napsautuksella. Jos et löydä etsimääsi toimistokalusteista, sinun kannattaa tutustua järjestelmäkalusteluetteloomme!

Neuvonta uuden toimiston tukena

Jos olet juuri suunnittelemassa uutta toimistoa, autamme mielellämme! Sopiiko haluttu kirjoituspöytä? Riittääkö tila vielä pyörälliselle laatikostolle vai kannattaako valita pöydän alle sijoitettava ratkaisu? Kysymyksiä kysymysten perään. Jotta voimme räätälöidä suunnitelman optimaalisesti tarpeitasi vastaavaksi, olemme kehittäneet lyhyen kyselylomakkeen, jonka avulla voit esitellä vaatimuksesi helposti.