Lepokalusteet ovat nyt trendikkäitä. Asuintilojen sisustustrendit suuntaavat nyt loungealueisiin, joilla on tyylikäs designilmasto. Olipa kyse olohuoneesta, baarista tai klubista, tilat kannattaa nyt sisustaa lepokalusteilla. Klassisia lepokalusteita ovat lepo- tai cocktail-tuolit sekä ruokailutuolit tai myös baarijakkarat.
Hinta
suodatin
Väri
Istuma-aika
Enimmäiskuormitus
Materiaali
Mekanismi
Käsinojat
Odota.
Odota.

Lounge-kalusteet – kokonaisvaltaiseen hyvään oloon

Lounge-kalusteet kuuluivat pitkään vain ravintolamaailmaan, eivätkä ne useinkaan löytäneet tietään asuntoihin. Miellyttävän muotoilun ja ajattomien muotojen myötä lounge-kalusteet ovat kasvattaneet suosiotaan reilusti viime vuosina ja kuuluvat tänä päivänä monien kotien vakivarustukseen. Oli kyse sitten olohuoneen piristämisestä mukavalla lukunurkkauksella klubituoleineen, oman baarin varustamisesta baarijakkaroilla tai pienen rentoutumisalueen luomisesta toimistoon, kaikkia lounge-kalusteitamme yhdistää yksi asia: Ne lupaavat rentoutusta! Ja ne myös pitävät lupauksensa. Löydät varmasti oikean kalusteen tilaasi kattavasta valikoimastamme. Kaikki lounge-tuolit, klubituolit ja cocktailtuolit sopivat monenlaiseen käyttöön ja tarjoavat erinomaisen istumamukavuuden.

Baarijakkarat, tiskituolit ja lounge-tuolit

Monissa keittiöissä on nykypäivänä tavallisen pöydän sijaan pieni baari tai tiski – ihanteellinen paikka aamiaiselle tai pienelle välipalalle. Monissa tapauksissa istuimet ovat näissä paikoissa harvoin todella mukavia. Muuta tilanne lounge-kalusteidemme avulla! Valikoimamme baarijakkaroiden myötä aamiainen saa rauhassa venyä pitkäksi brunssiksi, koska nyt istuminen on jälleen todellinen nautinto. Kaikille, jotka eivät halua pyöriä tahattomasti jakkaroilla istuessaan, olemme ottaneet valikoimaamme niin kutsutut tiskituolit. Ne eivät pyöri kuten baarijakkarat ja ne pysyvät vakaasti paikallaan. Jos kaipaat kotiisi suosikkiklubisi modernia tunnelmaa, lounge-tuoli sopii tähän tarkoitukseen erinomaisesti. Varusta kodin lukunurkkaus mukavalla tuolilla tai kaunista talvipuutarhaa kokonaisella kalusteryhmällä. Kalusteemme sopivat mainiosti myös odotustiloihin.