Neuvottelutiloja, odotushuoneita ja luentosaleja on mahdotonta kuvitella ilman niitä: vierastuoleja, konferenssituoleja, vapaasti keinuvia mutta myös pinottavia tuoleja ammattikäyttöön. Meillä on niitä suuri valikoima totutun edullisin hinnoin. Lisätietoja konferenssi- ja vierastuoleista on sivun alareunassa.
Hinta
suodatin
Väri
Istuma-aika
Enimmäiskuormitus
Materiaali
Mekanismi
Käsinojat
Odota.
Odota.

Asiakastuolit – takajalattomat tuolit

Moderni asiakastuoli on houkutteleva ja samanaikaisesti tarkoituksenmukainen huonekalu. Sitä voidaan käyttää mukavana istuimena toimistotiloissa, vastaanotolla tai kansliassa, kokoustiloissa ja -saleissa, messuilla ja konferensseissa. Klassisen pelkistettyä tai enemmän mukavuutta pehmusteella ja käsinojilla – HJH Officesta löydät taatusti sopivan.

Kohokohta myös kotona

Trendi on selkeästi menossa siihen suuntaan, että klassiset tuotekategoriat jäävät pois ja esimerkiksi neuvottelutuoleja käytetään myös kotona lukunurkassa, odotushuoneessa tai ruokapöydän ääressä. Vastaavasti lounge- tai ruokailutuoleja voidaan usein käyttää vaihtoehtona odotusalueella tai kokoustilassa.

Pinottava tuoli

Monet asiakastuoleistamme ovat pinottavissa ja siksi niitä voi säilyttää tilaa säästävästi. Korvaamaton etu, jos suuren tilan tuoleja joudutaan ajoittain säilyttämään muualla. Huomaa myös edulliset säästösarjat ja porrastettu hinnoittelu, esim. hintaihmeessä XT 600.

Takajalattomat tuolit

Asiakastuoleja kutsutaan vapaasti keinuviksi, jos niissä ei ole takajalkoja, jolloin istuin antaa joustaen myöten (keinuu) istuvan henkilön painon alla. Tällöin istuin kallistuu hieman taaksepäin, tuoli reagoi joustaen henkilön liikkeisiin. Tuoli on puuttuvista takajaloista huolimatta vakaa, koska muodostuvat voimat johdetaan etujalkojen kautta jalkojen jalaksiin. Nämä jalakset tukevat laajalti ja estävät tuolin kaatumisen taakse.